RealArchitects

RealΛRCHITECTS κ.γράψας & συνεργάτες μηχανικοί
τεχνικοί, αναπτυξιακοί & επιχειρησιακοί σύμβουλοι

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

το γραφείο μας μέλος της Lyoness


  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να  σας ενημερώσουμε ότι ως πελάτης μας μπορείτε να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ και ΑΜΕΣΑ την κάρτα-μέλους της LYONESS και θα έχετε τα εξής πλεονεκτήματα :


1. Άμεση απόδοση-έκπτωση 5% από τις αγορές σας  σε χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η οποία μπορεί να πολλαλασιαστεί μέχρι και 11 φορές.

2. Με την ίδια κάρτα μέλους μπορείτε  να έχετε επιστροφές χρημάτων από αγορά βενζίνης και πετρελαίου στα πρατήρια της ΕΚΟ. Έχετε επίσης πρόσβαση σε εκατομμύρια  προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του INTERNET.
Σήμερα με την LYONESS σε διάφορες χώρες της Ευρώπης συνεργάζονται οικονομικοί κολοσσοί  όπως  SHEL, LEE, SKYPE, LIDL, CARREFUR. Στην Ελλάδα η αρχή έγινε με επιχειρήσεις όπως η  ΕΚΟ, ο ΔΡΟΜΕΑΣ, το ΚΟΥΚΟΥ, σούπερμάρκετ ΑΡΙΣΤΑ, ΦΩΚΑΣ, ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ και σύντομα θα ακολουθήσουν άλλες αλυσίδες. Σε όλα αυτά τα καταστήματα θα έχετε επιστροφές χρημάτων με την κάρτα-μέλους της  LYONESS.

Η Εταιρεία LYONESS δραστηριοποιείται σε περίπου 40 χώρες με πάνω από 2.000.000 μέλη στην Ευρώπη, ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, Ν. Αμερική, Αφρική, και Ασία.  Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο Καταναλωτών και Επιχειρήσεων που στόχο έχει να αποδώσει σημαντικά πλεονεκτήματα σε καταναλωτές και επιχειρήσεις. 

Η συμμετοχή σας στο μεγαλύτερο Δίκτυο Καταναλωτών και Επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, σας εξασφαλίζει επιστροφές χρημάτων σε ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ. Για τα μέλη που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της LYONESS για επιχειρηματική βάση, μπορούν να αποκτήσουν οικονομική ανεξαρτησία, χωρίς οικονομικό ρίσκο. Στα βασικά στοιχεία που διέπουν την λειτουργία της LYONESS  είναι η αλληλεγγύη των μελών, και η οικονομική ανάπτυξη με  την ανακατανομή των εισοδημάτων και την αύξηση του κύκλου εργασιών.  

Σημαντικό : Μέρος από τα κέρδη η εταιρεία χρηματοδοτεί  την ίδρυση και λειτουργία σχολείων σε τρίτες χώρες και ιδρύματα. Στην Ελλάδα η LYONESS στηρίζει  ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Χρηματοδοτεί επίσης προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος.
 
Για την πιστοποίηση και την φερεγγυότητα του τρόπου λειτουργίας, η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO-9001:2008,  IQNet-Certification και TUV Zertificat.  






μάθετε περισσότερα

-------------------------------------

Η Lyoness ξεκινά πρόγραμμα για οικοδόμηση σχολείου με τον Νέλσον Μαντέλα
31/7/2012 
Ο Νέλσον Μαντέλα είναι πρεσβευτής της CFF! 
στο  www.lyoness.tv


 


Το πιο σημαντικό πρόγραμμα της
 Child & Family Foundation έχει ξεκινήσει: Στους επόμενους μήνες η CFF θα οικοδομήσει το νέο δημοτικό σχολείο No-Moscow στην πόλη Qunu, τη γενέτειρα του Νέλσον Ρολιλάλα Μαντέλα στη Νότιο Αφρική. Για τον κάτοχο του Βραβείου Νόμπελ και πρώην Πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής, η εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία είναι μεγάλης σημασίας, και για το λόγο αυτό υποστηρίζει το πρόγραμμα μαζί με τη σύζυγό του Γκράσα Μαχέλ και τον 21χρονο εγγονό του Μπούσο Μαντέλα, ο οποίος δημιούργησε την επαφή με τη CFF ως μέλος της κοινότητας Lyoness. 

Επίσκεψη στον Νέλσον Μαντέλα
 

Το σήμα εκκίνησης για την οικοδόμηση του νέου σχολείου δόθηκε στις 16 Ιουλίου 2012, δύο μόνο μέρες πριν τα 94α γενέθλια του Μαντέλα. Η  Γκράσα Μαχέλ χαιρέτισε τον
Hubert Freidl και άλλους εκπροσώπους της Lyoness και της CFF στο δημοτικό σχολείο. Η επίσκεψη των Αυστριακών μελών της Lyoness στη Νότιο Αφρική κορυφώθηκε με την προσωπική συνάντηση που είχαν με τον Νέλσον Μαντέλα στην ιδιωτική κατοικία του στο Qunu, όπου και τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το χαρισματικό ηγέτη. 

Η
LYONESS.TV ήταν παρούσα! 

Μάθετε περισσότερα για το από κοινού πρόγραμμα και για την επίσκεψη σε έναν από τους μεγαλύτερους αγωνιστές για την ειρήνη στην ιστορία – στη
LYONESS.TV, στο  www.lyoness.tv!

--------------------------------
μάθετε περισσότερα